Loading ...

Direct informatie? 0528 23 60 30

Of mail naar planning@desteven.nl

Training functioneren en beoordelen voor leidinggevenden

De training of cursus Functioneren en beoordelen gaat in op het functioneringsgesprek, het voortgangsgesprek, het selectiegesprek, het disciplinaire of correctiegesprek, het aanzeggesprek. Wij verzorgen de training of cursus Functioneren en beoordelen middels een maatwerktraject.

training functioneren en beoordelen leidinggevende cursus

Dit kan in groepsverband maar ook door individuele coaching.

Neem meteen contact op!

Wilt u uw inzicht en vaardigheid in het functioneren en beoordelen van medewerkers ontwikkelen? Aarzel niet langer maar schrijf u meteen in voor de training! Natuurlijk hebt u nog tal van vragen over de aanpak en prijs. Wanneer u contact met ons opneemt, zetten wij u alle mogelijkheden, voorwaarden (en de prijs) op rij! U kunt uw vraag ook per email stellen via ons contactformulier.

Ontvang onze aanbieding

Gesprekkencyclus binnen organisaties

Van een leidinggevende vraagt de gesprekkencyclus met uw medewerkers  inzicht en vaardigheid. Het begint al bij het selectiegesprek, het aanstellingsgesprek als basis voor het functioneren en beoordelen van uw medewerkers.  Maar ook het voortgangsgesprek, het functioneringsgesprek het beoordelingsgesprek, het disciplinaire gesprek tot het aanzeggesprek (ontslaggesprek). Wij verzorgen de training of cursus functioneren en beoordelen als complete training waar de gehele gesprekkencyclus in verwerkt is. Op maat afgestemd op uw situatie. Door groepstraining of individuele coaching.

Voor wie is de training geschikt?

De training is bestemd voor leidinggevenden in het hoger- en middenkader die:

 • hun kennis en inzicht willen vergroten wanneer het gaat over functioneren en beoordelen
 • inzicht willen hebben in oorzaken en oplossingen bij het disfunctioneren van medewerkers
 • inzicht willen hebben in motivatie bij medewerkers (en oorzaken en oplossingen voor demotivatie)
 • hun inzicht willen vergroten in alle vormen van personeelsinstrumenten: van aanstelling tot het exit gesprek

leerdoelen training functioneren en beoordelenInhoud van de training: leerdoelen

U bepaalt voor een groot deel zelf de inhoud van de training. Wij stellen namelijk uw leerdoelen centraal als basis voor de inhoud van de training. Of u nu een individuele training volgt of een 2 daagse groepstraining: maatwerk staat bij ons voorop!

Bekijk leerdoelen Functioneren en beoordelen

Individuele coaching

Een individuele maatwerktraining gericht op uw situatie en in uw omstandigheden biedt een hoog rendement. Tijdens de eerste sessie stellen wij samen met u de leerdoelen vast voor uw coachingstraject. Uw traject wordt ‘opmaat’ aangeboden.

 • Mogelijke specifieke onderwerpen voor de coaching

  • uw rol als leidinggevende omtrent functioneren en beoordelen
  • uw situatie als leidinggevende
  • uw persoonlijke communicatie (sterke punten en valkuilen)
  • inzicht in de stijl van leidinggeven of communicatiestijl die u het meeste hanteert
  • uw persoonlijke leerdoelen inzake functioneren en beoordelen
 • Duur

  De duur van een individueel coachingstraject gericht op Functioneren en beoordelen is 6 sessies van 1,5 uur. Combinaties zijn mogelijk met andere trainingen voor leidinggevenden.

 • Investering

  Voor de individuele sessies hanteren wij onze sessieprijzen. De prijzen hangen voornamelijk af van de locatie waar het traject wordt uitgevoerd. Neem gerust contact op met ons bedrijfsbureau. Op basis van uw vraagstelling kunnen wij u een gerichte aanbieding doen toekomen.

Functioneringsgesprekken

De training functioneringsgesprekken kan als afzonderlijke training uitgevoerd worden (zowel individueel als in de groep)

Beoordelingsgesprekken

De training beoordelingsgesprekken kan als afzonderlijke training uitgevoerd worden (zowel individueel als in de groep)

Selectiegesprekken

Voor leidinggevenden, HRM functionarissen, directieleden en managers hebben wij de training training selectiegesprekken voeren ontwikkeld.

2 daagse training functioneren en beoordelen (incompany)

training cursus functioneren en beoordelenWanneer meerdere leidinggevenden uit uw organisatie een training functioneren en beoordelen willen volgen, kunnen wij een groepstraject voor u samenstellen. De training leiderschap voert De Steven incompany uit in geheel Nederland. Deze training is bestemd voor zowel het hoger als het middenkader van uw organisatie.

 • Werkwijze

  De 2 daagse training voeren wij uit in groepsverband. Voorafgaand aan de training stemmen wij de inhoud van de training af op uw situatie zodat de training optimaal aansluit bij de werksituatie van uw leidinggevenden.

 • Duur

  De training duurt 2 dagen. We starten om 9.30 uur en de training eindigt om 16.00 uur.

 • Groepsgrootte

  Uitgaande van een 2 daagse training, werken wij met groepen van maximaal 8 personen.

 • Investering

  Voor de groepstraining hanteren wij onze dagtarieven. Dat is de prijs voor de trainer en training inclusief voorbereiding, reiskosten en reistijd van de trainer. Neem gerust contact op met ons bedrijfsbureau. Op basis van uw vraagstelling kunnen wij u een gerichte aanbieding doen toekomen.

Combinatie met andere trainingen

Zowel in de groep als individueel kunnen wij een maatwerktraining samenstellen waarin andere onderwerpen zijn opgenomen. Bekijk het overzicht van al onze trainingen op het terrein van leiderschapsontwikkeling.

Start en planning van de training

Zodra wij uw inschrijving ontvangen, neemt ons bedrijfsbureau contact op met u om alle sessies vast te leggen. De planning van een traject hangt af van uw agenda en de agenda van onze trainers. 

Drenthe en Utrecht: trainingslocatie

De Steven heeft een tweetal trainingslocaties namelijk: Drenthe: Hoogeveen en Utrecht: Amersfoort.

Geheel Nederland

Incompany trainingen voeren we uit in geheel Nederland: Brabant, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland.

Online coaching

Wij verzorgen ook online training & coaching via skype, zoom of teams. Ook wanneer je verder weg woont kan dit een aantrekkelijke optie zijn. Klanten van ons komen ook uit België, Zwitserland, Spanje, Frankrijk, Curaçao, Israël, Duitsland, Colombia etc.

Jouw leerdoelen staan centraal!

Wij combineren meerdere leerdoelen tot één training. Het voorkomt dat je 35 trainingen moet volgen en het bespaart je dus gewoon tijd en geld.

Bovendien is het rendement van de training veel hoger omdat de training op jou is afgestemd.

Voor bedrijven en particulieren

Wij werken voor organisaties en bedrijven maar ook voor particulieren in heel Nederland.

Hulp van onze trainingsadviseur

Hulp nodig bij het formuleren van leerdoelen? Of hulp nodig om de juiste training te vinden? Bel dan met onze trainingsadviseur.

Adviesgesprek met onze trainers of coaches?

Wil je een adviesgesprek met onze trainers of coaches? Dat kan live te Amersfoort of Hoogeveen. Maar online kan natuurlijk ook.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Contact

Jezelf kwijtraken en jezelf hervinden

Bestel dit Ebook via de webshop! Titel: Jezelf kwijtraken & jezelf hervinden

Ebook jezelf kwijtraken

Meer informatie

Lees je onze nieuwsbrief al?

Wist je dat onze website meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar trekt? En dat MBO-, HBO-scholen maar ook universiteiten de website als ondersteuning gebruiken? Wist je dat sommige webinars verplicht gesteld zijn in bepaalde opleidingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (verschijnt om de 14 dagen).

Wil je onze nieuwsbrief aanbevelen bij collega’s of vrienden? Dat vinden we heerlijk! Gedeelde kennis is dubbele vreugde immers!

Inschrijven nieuwsbrief

Authentiek communiceren

Wil je werken aan jouw communicatie? E-book authentiek communiceren is te bestellen via de webshop!

ebook communicatie

Meer informatie

Onze nieuwsbrief

Ben jij leer- en nieuwsgierig? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Met jouw aanmelding ga je akkoord met onze privacyverklaring en het ontvangen van onze nieuwsbrief. Je kunt je natuurlijk op elk moment weer afmelden.

Telefonisch contact? Heb je vragen? Bel ons op 0528 23 60 30 en vraag naar Monique van Nuil.