Loading ...

Direct informatie? 0528 23 60 30

Of mail naar planning@desteven.nl

Leerdoelen persoonlijke ontwikkeling van leidinggevenden

Persoonlijke ontwikkeling is de basis voor iedere leidinggevende. Leidinggeven aan jezelf is de basis om leiding te kunnen geven aan jouw werknemers. Ik zeg weleens: ‘wie zichzelf niet kan leiden, is niet in staat om leiding te geven’. Veel leerdoelen hebben niet zozeer te maken met leiderschapsvaardigheden maar ook gewoon hoe je als leidinggevende persoonlijk functioneert, communiceert, met conflicten of met veranderingen omgaat. De leerdoelen die wij uitwerkten helpen je wellicht bij het behalen van de zoektocht naar een cursus of training. Hier tref je een aantal leerdoelen.

Conflicthantering

Inzicht in conflicthantering is voor leidinggevenden cruciaal. Daarbij spelen twee zaken een rol:

  • Persoonlijke leerdoelen voor de training conflicthantering
  • Aanvullende leerdoelen training conflicthantering voor leidinggevenden

Je kunt ze allemaal vinden bij leerdoelen training conflicthantering voor leidinggevenden

Assertief leidinggeven

De training assertief leidinggeven is gericht op: jezelf zeker voelen in een leidinggevende functie. Ook hier spelen twee zaken een rol:

Leerdoelen persoonlijke ontwikkeling voor leidinggevenden

Doe de leiderschapstest

Wil je inzicht in jouw natuurlijke stijl van leidinggeven (online test)? Wil je weten waar jouw individuele leiderschapskwaliteiten liggen? Wil je jouw persoonlijke ontwikkeldoelen leren kennen?

Meer informatie

Training assertief leidinggeven

Bekijk de training assertief leidinggeven. We verzorgen deze training individueel maar ook in groepen wanneer je meerdere collega's hebt, die interesse hebben in deze training.

Assertief leidinggeven

Communicatie

Leerdoelen voor de communicatietraining voor leidinggevenden tref je bij: leerdoelen communicatie leidinggevenden.

Timemanagement

Veel persoonlijke leerdoelen voor de training timemanagement kunnen betrekking hebben op de leidinggevende. Daarnaast hebben we een aantal leerdoelen uitgewerkt betreffende timemanagement in leidinggevende functies.

Je kunt ze vinden bij: leerdoelen training timemanagement.

Persoonlijke effectiviteit

Ook voor de training persoonlijke effectiviteit geldt een combinatie van persoonlijke leerdoelen en leerdoelen specifiek voor leidinggevenden. Je kunt ze vinden bij: leerdoelen training persoonlijke effectiviteit.

Persoonlijke ontwikkeling voor leidinggevenden

Bekijk de training persoonlijke ontwikkeling voor leidinggevenden zoals assertief leidinggeven, persoonlijke effectiviteit, timemanagement en communicatie etc.

Persoonlijke ontwikkeling leidinggevende

Leerdoelen

We hebben nog veel meer  leerdoelen persoonlijke ontwikkeling voor leidinggevenden  voor je uitgewerkt. Je kunt ook het overzicht bekijken met alle leerdoelen voor leidinggevenden.

Leerdoelen voor leidinggevenden

Auteur

Dit artikel is geschreven door Jan Stevens.

Jan Stevens


Jezelf kwijtraken en jezelf hervinden

Bestel dit e-book (PDF) via de webshop! Titel: Jezelf kwijtraken & jezelf hervinden.

Ebook jezelf kwijtraken

Meer informatie

Online training autonomie en persoonlijk leiderschap!

Online training autonomie

De online training Autonomie en Persoonlijk Leiderschap helpt jou bij jouw persoonlijke groei. De 8 modules bieden diepgaande inzichten en praktische tools. Het werkboek, met 22 opdrachten, bevordert zelfreflectie en bevraagt je behoeften, gevoelens, en keuzes. Jan Stevens, de trainer, presenteert de video's, waarin hij de essentie van autonomie en leiderschap belicht. Het e-book en de video's bieden een holistische benadering, van zelfreflectie tot effectieve communicatie. Deze training, inclusief praktische informatie en de mogelijkheid tot downloaden van het werkboek en e-book, is een must voor wie streeft naar persoonlijke ontwikkeling. Een investering in jezelf die de moeite waard is.

Meer informatie

Authentiek communiceren: dat kun je leren!

ebook communicatie

Je zendt wie je bent. Dat is authentiek communiceren. Dat betekent dat je communiceert zoals je van origine bent. Originaliteit dus en geen kopie of imitatie van anderen. Niet zoals de wereld om je heen verwacht dat het zou moeten. Maar gewoon: zoals jij bent!

Meer informatie

Onze nieuwsbrief

Ben jij leer- en nieuwsgierig? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Met jouw aanmelding ga je akkoord met onze privacyverklaring en het ontvangen van onze nieuwsbrief. Je kunt je natuurlijk op elk moment weer afmelden.

Telefonisch contact? Heb je vragen? Bel ons op 0528 23 60 30 en vraag naar Monique van Nuil.