Loading ...

Direct informatie? 0528 23 60 30

Of mail naar planning@desteven.nl

Training onderhandelen

De training onderhandelen is bestemd voor zowel leidinggevenden als niet-leidinggevenden. Aan het eind van het traject zijn jouw vaardigheden zienderogen verbeterd en heb je inzicht waar jouw sterke en zwakke punten liggen. Tevens maak je samen met de trainer het plan hoe je zelf een follow-up gaat geven aan deze training. Wij voeren de training uitsluitend individueel uit.

Voor wie?

De training is geschikt voor jou wanneer:

  • Je regelmatig in onderhandelingsposities verkeert en je jouw vaardigheden en inzichten wilt verbeteren
  • Je te snel jouw eigen belangen uit het oog verliest en te veel weggeeft tijdens de onderhandeling
  • Je te weinig oog hebt voor het belang van een goede relatie met de ander en te veel gefocust bent op te behalen doelstellingen
  • Je meer wilt zorgen voor een win/win situatie
  • Je meer inzicht in behoeften en belangen wilt krijgen

Individuele coaching

Ervaar de kracht van een individueel maatwerktraject. Kort, krachtig en snel progressie! Jouw situatie en leerdoelen centraal.

Training onderhandelen

Schrijf je meteen in!

Wil je snel vooruitgang boeken op jouw leerdoelen en jouw vaardigheden in onderhandelen verbeteren? Aarzel niet langer maar schrijf je meteen in voor de training! Natuurlijk heb je nog tal van vragen over de aanpak en prijs. Wanneer je contact met ons opneemt, zetten wij alle mogelijkheden, voorwaarden (en de prijs) op rij!

Ontvang onze aanbieding

Individuele coaching: optimaal rendement

Individuele coaching gericht op het vergroten van jouw vaardigheden en inzicht in onderhandelingsposities heeft een hoog rendement. Immers jouw leerdoelen en jouw persoonlijke situatie staan centraal. In een beperkt aantal sessies kun je vooruitgang boeken. Tussen de sessies zit bewust tijd gepland zodat je de kans krijgt om in de praktijk te oefenen.

Duur

Een individuele training onderhandelen bieden wij aan in zes sessies van 1,5 uur per keer. Twee sessies vinden plaats om de veertien dagen. De eerste is een diepergaande inventarisatie. Samen met jou stellen we daar de doelen vast. De tweede sessie komen we al tot handvatten die we op maat meegeven aansluitend bij de leerdoelen. De overige sessies zijn gericht op ‘doen’ en nieuw gedrag implementeren in de dagelijkse praktijk en vinden plaats om de vijf weken.

Investering

Voor de individuele sessies hanteren wij onze sessieprijzen. De prijzen hangen voornamelijk af van de locatie waar het traject wordt uitgevoerd. Neem gerust contact op met ons bedrijfsbureau. Op basis van jouw vraagstelling kunnen wij je een gerichte aanbieding doen toekomen.

Start en planning van de training

Zodra wij jouw inschrijving ontvangen, neemt ons bedrijfsbureau contact op met jou om alle sessies vast te leggen. De planning van een traject hangt af van jouw agenda en de agenda van onze trainers. Bovendien: Trainingen gaan altijd door! Wij zeggen geen training af wegens te weinig deelname. Jouw training gaat altijd van start.

Advies nodig?

Heb je advies nodig? Zijn er vragen? Heb je speciale wensen? Neem contact op met ons bedrijfsbureau en leg gerust jouw vragen voor. We verzorgen de training op maat voor bedrijven maar ook voor particulieren.

Contact

Leerdoelen centraal

Voorkom dat je 35 trainingen gaat volgen! Bij De Steven kun je leerdoelen combineren tot een maatwerktraject. Dat voorkomt dat je meerdere trainingen moet volgen. Een leerdoel komt nooit alleen. Leerdoelen gericht op onderhandelen hebben vaak verwantschap met doelen uit andere trainingen zoals: communicatietraining, leidinggeven, adviesvaardigheden of conflicthantering. De inhoud van de training hangt af van jouw leerdoelen inzake onderhandelen. We hebben er een aantal voor jou uitgewerkt. Staat jouw leerdoel er niet tussen? Geen probleem!

Trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling

Bekijk al onze trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Drenthe en Utrecht: trainingslocatie

De Steven heeft een tweetal trainingslocaties namelijk: Drenthe: Hoogeveen en Utrecht: Amersfoort.

Geheel Nederland

Incompany trainingen voeren we uit in geheel Nederland: Brabant, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland.

Online coaching

Wij verzorgen ook online training & coaching via skype, zoom of teams. Ook wanneer je verder weg woont kan dit een aantrekkelijke optie zijn. Klanten van ons komen ook uit België, Zwitserland, Spanje, Frankrijk, Curaçao, Israël, Duitsland, Colombia etc.

Jouw leerdoelen staan centraal!

Wij combineren meerdere leerdoelen tot één training. Het voorkomt dat je 35 trainingen moet volgen en het bespaart je dus gewoon tijd en geld.

Bovendien is het rendement van de training veel hoger omdat de training op jou is afgestemd.

Voor bedrijven en particulieren

Wij werken voor organisaties en bedrijven maar ook voor particulieren in heel Nederland.

Hulp van onze trainingsadviseur

Hulp nodig bij het formuleren van leerdoelen? Of hulp nodig om de juiste training te vinden? Bel dan met onze trainingsadviseur.

Adviesgesprek met onze trainers of coaches?

Wil je een adviesgesprek met onze trainers of coaches? Dat kan live te Amersfoort of Hoogeveen. Maar online kan natuurlijk ook.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Contact

Jezelf kwijtraken en jezelf hervinden

Bestel dit e-book (PDF) via de webshop! Titel: Jezelf kwijtraken & jezelf hervinden.

Ebook jezelf kwijtraken

Meer informatie

Online training autonomie en persoonlijk leiderschap!

Online training autonomie

De online training Autonomie en Persoonlijk Leiderschap helpt jou bij jouw persoonlijke groei. De 8 modules bieden diepgaande inzichten en praktische tools. Het werkboek, met 22 opdrachten, bevordert zelfreflectie en bevraagt je behoeften, gevoelens, en keuzes. Jan Stevens, de trainer, presenteert de video's, waarin hij de essentie van autonomie en leiderschap belicht. Het e-book en de video's bieden een holistische benadering, van zelfreflectie tot effectieve communicatie. Deze training, inclusief praktische informatie en de mogelijkheid tot downloaden van het werkboek en e-book, is een must voor wie streeft naar persoonlijke ontwikkeling. Een investering in jezelf die de moeite waard is.

Meer informatie

Authentiek communiceren: dat kun je leren!

ebook communicatie

Je zendt wie je bent. Dat is authentiek communiceren. Dat betekent dat je communiceert zoals je van origine bent. Originaliteit dus en geen kopie of imitatie van anderen. Niet zoals de wereld om je heen verwacht dat het zou moeten. Maar gewoon: zoals jij bent!

Meer informatie

Onze nieuwsbrief

Ben jij leer- en nieuwsgierig? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Met jouw aanmelding ga je akkoord met onze privacyverklaring en het ontvangen van onze nieuwsbrief. Je kunt je natuurlijk op elk moment weer afmelden.

Telefonisch contact? Heb je vragen? Bel ons op 0528 23 60 30 en vraag naar Monique van Nuil.