Loading ...

Direct informatie? 0528 23 60 30

Of mail naar planning@desteven.nl

Empowerment: training en coaching

Empowerment ontwikkelen door training en coaching. Wil je in jouw kracht komen, jouw kracht kennen en benutten en het beste uit jezelf halen of jezelf in staat stellen om door te ontwikkelen? Dan is deze training iets voor jou. De training empowerment verzorgen wij voor bedrijven en organisaties, voor leidinggevenden en niet-leidinggevenden in een tweetal varianten namelijk.

Voor wie?

De training empowerment vindt aansluiting bij jou wanneer:

 • Je meer regie wilt nemen over jouw behoeften, drijfveren en dat wilt benutten in werk en/of privé
 • Je jouw inzicht in jouw kwaliteiten (jouw kracht), talenten en motivatie wilt vergroten
 • Je zelfredzaamheid wilt ontwikkelen vanuit zelfvertrouwen
 • Je krachtig in het leven wilt staan
 • Je beter wilt functioneren en presteren
 • Je doelen wilt halen die je jezelf hebt gesteld
 • Je het geloof in jezelf en eigen kunnen wilt versterken zonder jezelf te overschatten

Empowerment: training en coaching

Wat levert het op?

De training levert jou het volgende op:

 • Bevlogenheid, werkplezier en energiek in je werk staan
 • Meer zelfregie
 • Meer zelfvertrouwen
 • Meer zelfinzicht
 • Overtuigend overkomen

Mogelijke onderwerpen

Onderwerpen voor de training zijn:

 • Jouw talent en jouw kernkwaliteiten
 • Jouw kracht en de doorgeslagen variant daarvan
 • Proactief handelen
 • Zelfregie pakken door verantwoordelijkheid te nemen
 • Jouw diepste drijfveren en behoeften
 • Jouw grenzen en jouw mogelijkheden
 • Vertrouwen geven en ontvangen
 • Stimulerende en belemmerende overtuigingen

Doelstellingen centraal

Tijdens de training stellen wij jouw doelen centraal. Wat zijn de doelen voor de training. Graag nemen we ze met jou door!

Leerdoelen training autonomie

Leerdoelen autonomie en persoonlijk leiderschap

Individuele coaching

Individuele training gericht op het ontwikkelen van empowerment heeft het grootste rendement. Je kunt werken aan jouw eigen doelstellingen. Individuele training geeft je bovendien tijd en gelegenheid om het geleerde te oefenen en in de praktijk te brengen.

 • Duur

  De duur van een individueel coachingstraject gericht op empowerment is meestal 5 sessies. Combinaties zijn mogelijk met andere trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling. Twee sessies vinden plaats om de veertien dagen. De eerste is een diepergaande inventarisatie. Samen met jou stellen we daar de doelen vast. De tweede sessie komen we al tot handvatten die we op maat meegeven aansluitend bij de leerdoelen. De overige  sessies zijn gericht op ‘doen’ en nieuw gedrag implementeren in de dagelijkse praktijk en vinden plaats om de vijf weken. We gaan dan situaties doornemen maar ook de handvatten aanvullen en verfijnen.

 • Investering

  Voor een individueel traject berekenen wij één afgebakende prijs. Daarbij is inbegrepen de sessieprijzen, voorbereidingsuren of nawerk voor de coach en ook eventuele testen wanneer die gebruikt worden. Neem gerust contact op met ons bedrijfsbureau. Op basis van jouw vraagstelling kunnen wij jou een gerichte aanbieding doen toekomen.

 • Start en planning van de training

  Zodra wij jouw inschrijving ontvangen, neemt ons bedrijfsbureau contact op met jou om alle sessies vast te leggen. De planning van een traject hangt af van jouw agenda en de agenda van onze trainers. Bovendien: Trainingen gaan altijd door! Wij zeggen geen training af wegens te weinig deelname. Jouw training gaat altijd van start.

 • Locatie

  Je kunt de training volgen op onze locaties te Hoogeveen of Amersfoort. Het kan ook online. Eventueel komen we op jouw locatie maar dat heeft invloed op de prijs.

Combineer leerdoelen!

Bij De Steven kun je leerdoelen combineren tot één maatwerktraject. Dat voorkomt dat je 35 trainingen moet volgen. Leerdoelen gericht op empowerment hebben vaak verwantschap met doelen uit andere trainingen zoals:

 • Communicatietraining
 • Timemanagement
 • Persoonlijke effectiviteit
 • Adviesvaardigheden

Bekijk al onze trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Persoonlijke ontwikkeling

2-daagse training Empowerment (Incompany)

De training Empowerment is bestemd voor ieder die vanuit eigen kracht zich wil door ontwikkelen. Wij verzorgen deze training op maat in geheel Nederland voor bedrijven en organisaties die empowerment willen doorontwikkelen binnen de eigen organisatie.

Praktische informatie

Praktische informatie over de training:

 • Werkwijze

  De 2-daagse training voeren wij uit in groepsverband. Voorafgaand aan de training stemmen wij de inhoud van de training af zodat de training optimaal aansluit bij jouw situatie.

 • Duur

  De training Empowerment duurt 2 dagen.  We starten om 9.30 uur en de training eindigt om 16.00 uur.

 • Groepsgrootte

  Uitgaande van een 2-daagse training, werken wij met groepen van maximaal 8 personen.

 • Investering

  Voor de groepstraining hanteren wij onze dagtarieven. Dat is de prijs voor de trainer en training inclusief voorbereiding, reiskosten en reistijd van de trainer. Neem gerust contact op met ons bedrijfsbureau. Op basis van jouw vraagstelling kunnen wij jou een gerichte aanbieding doen toekomen.

Drenthe en Utrecht: trainingslocatie

De Steven heeft een tweetal trainingslocaties namelijk: Drenthe: Hoogeveen en Utrecht: Amersfoort.

Geheel Nederland

Incompany trainingen voeren we uit in geheel Nederland: Brabant, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland.

Online coaching

Wij verzorgen ook online training & coaching via skype, zoom of teams. Ook wanneer je verder weg woont kan dit een aantrekkelijke optie zijn. Klanten van ons komen ook uit België, Zwitserland, Spanje, Frankrijk, Curaçao, Israël, Duitsland, Colombia etc.

Jouw leerdoelen staan centraal!

Wij combineren meerdere leerdoelen tot één training. Het voorkomt dat je 35 trainingen moet volgen en het bespaart je dus gewoon tijd en geld.

Bovendien is het rendement van de training veel hoger omdat de training op jou is afgestemd.

Voor bedrijven en particulieren

Wij werken voor organisaties en bedrijven maar ook voor particulieren in heel Nederland.

Hulp van onze trainingsadviseur

Hulp nodig bij het formuleren van leerdoelen? Of hulp nodig om de juiste training te vinden? Bel dan met onze trainingsadviseur.

Adviesgesprek met onze trainers of coaches?

Wil je een adviesgesprek met onze trainers of coaches? Dat kan live te Amersfoort of Hoogeveen. Maar online kan natuurlijk ook.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Contact

Jezelf kwijtraken en jezelf hervinden

Bestel dit e-book (PDF) via de webshop! Titel: Jezelf kwijtraken & jezelf hervinden.

Ebook jezelf kwijtraken

Meer informatie

Online training autonomie en persoonlijk leiderschap!

Online training autonomie

De online training Autonomie en Persoonlijk Leiderschap helpt jou bij jouw persoonlijke groei. De 8 modules bieden diepgaande inzichten en praktische tools. Het werkboek, met 22 opdrachten, bevordert zelfreflectie en bevraagt je behoeften, gevoelens, en keuzes. Jan Stevens, de trainer, presenteert de video's, waarin hij de essentie van autonomie en leiderschap belicht. Het e-book en de video's bieden een holistische benadering, van zelfreflectie tot effectieve communicatie. Deze training, inclusief praktische informatie en de mogelijkheid tot downloaden van het werkboek en e-book, is een must voor wie streeft naar persoonlijke ontwikkeling. Een investering in jezelf die de moeite waard is.

Meer informatie

Authentiek communiceren: dat kun je leren!

ebook communicatie

Je zendt wie je bent. Dat is authentiek communiceren. Dat betekent dat je communiceert zoals je van origine bent. Originaliteit dus en geen kopie of imitatie van anderen. Niet zoals de wereld om je heen verwacht dat het zou moeten. Maar gewoon: zoals jij bent!

Meer informatie

Onze nieuwsbrief

Ben jij leer- en nieuwsgierig? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Met jouw aanmelding ga je akkoord met onze privacyverklaring en het ontvangen van onze nieuwsbrief. Je kunt je natuurlijk op elk moment weer afmelden.

Telefonisch contact? Heb je vragen? Bel ons op 0528 23 60 30 en vraag naar Monique van Nuil.