Loading ...

Direct informatie? 0528 23 60 30

Of mail naar planning@desteven.nl

Past een leidinggevende functie bij u? Geschikt als manager?

Past een leidinggevende functie bij u? Geschikt als manager? De vraag of u over de kwaliteiten en competenties beschikt om een leidinggevende functie te vervullen kunnen wij samen met u onderzoeken. Hiervoor benutten wij onze leiderschapstest.

Past een leidinggevende functie bij u? Geschikt als manager?

Voor wie?

Coaching op voornoemd vraagstuk is geschikt voor leidinggevenden in het middenkader, hoger kader maar ook voor directeuren en ondernemers. De vraag is actueel in de volgende situaties:

 • U vervult nog geen leidinggevende functie maar u ambieert op termijn een leidinggevende functie. U twijfelt ook nog wel een beetje in hoeverre een leidinggevende functie écht bij u past. En wilt u het eigenlijk wel?
 • U vervult al een leidinggevende functie maar u vraagt zich af of dit nu écht is wat bij u past. Vindt u het eigenlijk wel zo leuk en zou u niet liever iets anders doen dan leidinggeven?
 • U vraagt zich af welk type functie van leidinggevende het meest bij u past? Met andere woorden: zit u wel op de goede plek? Matcht het type leidinggevende functie die u nu vervult met het type leidinggevende functie dat bij u past.
 • U krijgt kritiek vanuit het team of de organisatie waar u werkt en men vindt dat u als leidinggevende onvoldoende functioneert. Of een leidinggevende functie bij u past, wilt u onderzocht hebben middels een verbetertraject voor leidinggevenden.

Werkvorm: individuele coaching

Het traject gericht op het vraagstuk of een leidinggevende- of managementfunctie bij u past voeren wij uitsluitend uit door: individuele coaching

Leiderschapstest

Tijdens de eerste sessie nemen wij onze leiderschapstest af die inzicht geeft in uw leiderschapsstijl en leiderschapsvaardigheden. Vervolgens laat u door een drietal respondenten de 360-graden feedbackvariant invullen. De test werken wij voor u uit. In de twee daarop volgende sessies bespreken we de uitkomsten. De testen en de gesprekken leiden tot een aantal gezamenlijke conclusies.

Wilt u informatie over onze leiderschapstest?

Inhoud

 • over welke vaardigheden u zou moeten beschikken als leidinggevende?
 • analyse van de vaardigheden waarover u reeds beschikt aan de hand van de leiderschapsvaardighedentest
 • analyse van de vaardigheden die u nog zou moeten ontwikkelen
 • de leiderschapsstijl die het beste bij u past
 • wat voor type leidinggevende functie past het beste bij u en in welke soort leidinggevende functies u het beste tot zijn recht komt
 • wat kost u energie als leidinggevende en wat levert u energie op?
 • wat is uw motivatie om leidinggevende te worden?

Duur

De duur van een individueel coachingstraject is 3 sessies van 1,5 uur.

Investering

Voor de individuele sessies hanteren wij onze sessieprijzen. De prijzen hangen voornamelijk af van de locatie waar het traject wordt uitgevoerd. Neem gerust contact op met ons bedrijfsbureau. Op basis van uw vraagstelling kunnen wij u een gerichte aanbieding doen toekomen.

Drenthe en Utrecht: trainingslocatie

De Steven heeft een tweetal trainingslocaties namelijk: Drenthe: Hoogeveen en Utrecht: Amersfoort.

Geheel Nederland

Incompany trainingen voeren we uit in geheel Nederland: Brabant, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland.

Online coaching

Wij verzorgen ook online training & coaching via skype, zoom of teams. Ook wanneer je verder weg woont kan dit een aantrekkelijke optie zijn. Klanten van ons komen ook uit België, Zwitserland, Spanje, Frankrijk, Curaçao, Israël, Duitsland, Colombia etc.

Jouw leerdoelen staan centraal!

Wij combineren meerdere leerdoelen tot één training. Het voorkomt dat je 35 trainingen moet volgen en het bespaart je dus gewoon tijd en geld.

Bovendien is het rendement van de training veel hoger omdat de training op jou is afgestemd.

Voor bedrijven en particulieren

Wij werken voor organisaties en bedrijven maar ook voor particulieren in heel Nederland.

Hulp van onze trainingsadviseur

Hulp nodig bij het formuleren van leerdoelen? Of hulp nodig om de juiste training te vinden? Bel dan met onze trainingsadviseur.

Adviesgesprek met onze trainers of coaches?

Wil je een adviesgesprek met onze trainers of coaches? Dat kan live te Amersfoort of Hoogeveen. Maar online kan natuurlijk ook.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Contact

Jezelf kwijtraken en jezelf hervinden

Bestel dit Ebook via de webshop! Titel: Jezelf kwijtraken & jezelf hervinden

Ebook jezelf kwijtraken

Meer informatie

Lees je onze nieuwsbrief al?

Wist je dat onze website meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar trekt? En dat MBO-, HBO-scholen maar ook universiteiten de website als ondersteuning gebruiken? Wist je dat sommige webinars verplicht gesteld zijn in bepaalde opleidingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (verschijnt om de 14 dagen).

Wil je onze nieuwsbrief aanbevelen bij collega’s of vrienden? Dat vinden we heerlijk! Gedeelde kennis is dubbele vreugde immers!

Inschrijven nieuwsbrief

Authentiek communiceren

Wil je werken aan jouw communicatie? E-book authentiek communiceren is te bestellen via de webshop!

ebook communicatie

Meer informatie

Onze nieuwsbrief

Ben jij leer- en nieuwsgierig? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Met jouw aanmelding ga je akkoord met onze privacyverklaring en het ontvangen van onze nieuwsbrief. Je kunt je natuurlijk op elk moment weer afmelden.

Telefonisch contact? Heb je vragen? Bel ons op 0528 23 60 30 en vraag naar Monique van Nuil.