Loading ...

Direct informatie? 0528 23 60 30

Of mail naar planning@desteven.nl

Past een leidinggevende functie bij jou? Geschikt als manager?

Past een leidinggevende functie bij jou? Ben jij geschikt als manager? De vraag of je over de kwaliteiten en competenties beschikt om een leidinggevende functie te vervullen kunnen wij samen met jou onderzoeken.

Voor wie?

Coaching op voornoemd vraagstuk is geschikt voor leidinggevenden in het middenkader, hoger kader maar ook voor directeuren en ondernemers. De vraag is actueel in de volgende situaties:

  • Je vervult nog geen leidinggevende functie maar je ambieert op termijn een leidinggevende functie. Je twijfelt ook nog wel een beetje in hoeverre een leidinggevende functie écht bij je past. En wil je het eigenlijk wel?
  • Je vervult al een leidinggevende functie maar je vraagt je af of dit nu écht is wat bij je past. Vind je het eigenlijk wel zo leuk en zou je niet liever iets anders doen dan leidinggeven?
  • Je vraagt je af welk type functie van leidinggevende het meest bij jou past. Met andere woorden: zit je wel op de goede plek? Matcht het type leidinggevende functie die je nu vervult met het type leidinggevende functie dat bij jou past?
  • Je krijgt kritiek vanuit het team of de organisatie waar je werkt en men vindt dat je als leidinggevende onvoldoende functioneert. Of een leidinggevende functie bij je past, wil je onderzocht hebben middels een verbetertraject voor leidinggevenden.

Past een leidinggevende functie bij u? Geschikt als manager?

Neem meteen contact op!

Wil je inzicht of een leidinggevende functie bij jou past? Aarzel niet langer maar schrijf je meteen in voor een coachingstraject. Natuurlijk heb je nog tal van vragen over de aanpak en prijs. Wanneer je contact met ons opneemt, zetten wij alle mogelijkheden, voorwaarden (en de prijs) op rij! Je kunt jouw vraag ook per email stellen via ons contactformulier.

Ontvang onze aanbieding

Werkvorm: individuele coaching

Het traject gericht op het vraagstuk of een leidinggevende of managementfunctie bij je past voeren wij uitsluitend uit door: individuele coaching

Doe de leiderschapstest

Wil je inzicht in jouw natuurlijke stijl van leidinggeven (online test)? Wil je weten waar jouw individuele leiderschapskwaliteiten liggen? Wil je jouw persoonlijke ontwikkeldoelen leren kennen?

Meer informatie

 

Inhoud

  • Over welke vaardigheden beschik jij als leidinggevende?
  • Analyse van de vaardigheden die je nog zou moeten ontwikkelen
  • De leiderschapsstijl die het beste bij jou past
  • Wat voor type leidinggevende functie past het beste bij jou en in welke soort leidinggevende functies kom jij het beste tot je recht?
  • Wat kost je energie als leidinggevende en wat levert jou energie op?
  • Wat is jouw motivatie om leidinggevende te worden?

Duur

De duur van een individueel coachingstraject is 3 sessies van 1,5 uur.

Investering

Voor de individuele sessies hanteren wij onze sessieprijzen. De prijzen hangen voornamelijk af van de locatie waar het traject wordt uitgevoerd. Neem gerust contact op met ons bedrijfsbureau. Op basis van jouw vraagstelling kunnen wij jou een gerichte aanbieding doen toekomen.

Drenthe en Utrecht: trainingslocatie

De Steven heeft een tweetal trainingslocaties namelijk: Drenthe: Hoogeveen en Utrecht: Amersfoort.

Geheel Nederland

Incompany trainingen voeren we uit in geheel Nederland: Brabant, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland.

Online coaching

Wij verzorgen ook online training & coaching via skype, zoom of teams. Ook wanneer je verder weg woont kan dit een aantrekkelijke optie zijn. Klanten van ons komen ook uit België, Zwitserland, Spanje, Frankrijk, Curaçao, Israël, Duitsland, Colombia etc.

Jouw leerdoelen staan centraal!

Wij combineren meerdere leerdoelen tot één training. Het voorkomt dat je 35 trainingen moet volgen en het bespaart je dus gewoon tijd en geld.

Bovendien is het rendement van de training veel hoger omdat de training op jou is afgestemd.

Voor bedrijven en particulieren

Wij werken voor organisaties en bedrijven maar ook voor particulieren in heel Nederland.

Hulp van onze trainingsadviseur

Hulp nodig bij het formuleren van leerdoelen? Of hulp nodig om de juiste training te vinden? Bel dan met onze trainingsadviseur.

Adviesgesprek met onze trainers of coaches?

Wil je een adviesgesprek met onze trainers of coaches? Dat kan live te Amersfoort of Hoogeveen. Maar online kan natuurlijk ook.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Contact

Jezelf kwijtraken en jezelf hervinden

Bestel dit e-book (PDF) via de webshop! Titel: Jezelf kwijtraken & jezelf hervinden.

Ebook jezelf kwijtraken

Meer informatie

Online training autonomie en persoonlijk leiderschap!

Online training autonomie

De online training Autonomie en Persoonlijk Leiderschap helpt jou bij jouw persoonlijke groei. De 8 modules bieden diepgaande inzichten en praktische tools. Het werkboek, met 22 opdrachten, bevordert zelfreflectie en bevraagt je behoeften, gevoelens, en keuzes. Jan Stevens, de trainer, presenteert de video's, waarin hij de essentie van autonomie en leiderschap belicht. Het e-book en de video's bieden een holistische benadering, van zelfreflectie tot effectieve communicatie. Deze training, inclusief praktische informatie en de mogelijkheid tot downloaden van het werkboek en e-book, is een must voor wie streeft naar persoonlijke ontwikkeling. Een investering in jezelf die de moeite waard is.

Meer informatie

Authentiek communiceren: dat kun je leren!

ebook communicatie

Je zendt wie je bent. Dat is authentiek communiceren. Dat betekent dat je communiceert zoals je van origine bent. Originaliteit dus en geen kopie of imitatie van anderen. Niet zoals de wereld om je heen verwacht dat het zou moeten. Maar gewoon: zoals jij bent!

Meer informatie

Onze nieuwsbrief

Ben jij leer- en nieuwsgierig? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Met jouw aanmelding ga je akkoord met onze privacyverklaring en het ontvangen van onze nieuwsbrief. Je kunt je natuurlijk op elk moment weer afmelden.

Telefonisch contact? Heb je vragen? Bel ons op 0528 23 60 30 en vraag naar Monique van Nuil.