Loading ...

Direct informatie? 0528 23 60 30

Of mail naar planning@desteven.nl

Webinar burn-out: een error in mijn lijf!

Ben jij verdwaald in een doolhof van uitputting en radeloosheid? Voel je je opgebrand en emotioneel oververmoeid? Dan is het zaak om het webinar bij te wonen op 12 april aanstaande. Het webinar 'burn-out een error in je lijf' is ontstaan tijdens het schrijven van mijn nieuwste e-book. Toen ik de Steven begon bijna 25 jaar geleden raakte ik zelf burn-out. Ik praat dus niet uit een boekje, ik schrijf ze liever! Als ervaringsdeskundige deel ik her en der mijn persoonlijke reis en probeer ik je als coach een aantal inzichten aan te reiken voor herstel.

Webinar highlights

In dit webinar staan we stil bij de ernst van burn-out. Jouw lichaam gaat op slot en weigert dienst. Hart en ziel sluiten zich af. Je ervaart crisis in je hoofd. Er is dus verandering nodig. Jij moet veranderen. De lat ligt te hoog of de lat ligt op de verkeerde plek. Je hebt jezelf overvraagd, je hebt de verkeerde dingen van jezelf gevraagd of je verkeert in een situatie of omgeving waarbij je stuk loopt. We staan ook stil bij de definitie en oorzaken van burn-out maar wel praktijkgericht. Onderwerpen zijn in ieder geval:

 • Definitie van burn-out
 • Oorzaken van burn-out
 • Symptomen en signalen
 • Reacties van de omgeving
 • Herstelstrategieën
 • Ondersteuning vanuit de werkgever
 • Interactie en Vragen

Webinar burn-out

Inventarisatieforumlier

Maak gebruik van het inventarisatieformulier waarop je jouw wensen voor het webinar kunt weergeven.

Inventarisatieformulier

Aanbieding:

Je hebt drie opties:

 1. Wil je alleen het ebook aanschaffen? Bekijk dan: Burn-out: een error in mijn lijf!
 2. Wil je alleen de webinar aanschaffen? Bekijk dan: Webinar over burn-out!
 3. Je schaft zowel het E-book als het Webinar aan: Schaf het E-book aan en maak gebruik van onze aanbieding! Deze combinatie biedt je de meest complete ervaring!

Praktische Informatie:

 • Duur webinar: 1 uur
 • Trainer: Jan Stevens
 • Datum: 12 april 2024 om 9.00 uur

Aanbieding: webinar plus e-book

Maak gebruik van de aanbieding en schaf zowel het webinar als het e-book in combinatie aan.

Webinar plus e-book

Meer informatie?


Jezelf kwijtraken en jezelf hervinden

Bestel dit e-book (PDF) via de webshop! Titel: Jezelf kwijtraken & jezelf hervinden.

Ebook jezelf kwijtraken

Meer informatie

Online training autonomie en persoonlijk leiderschap!

Online training autonomie

De online training Autonomie en Persoonlijk Leiderschap helpt jou bij jouw persoonlijke groei. De 8 modules bieden diepgaande inzichten en praktische tools. Het werkboek, met 22 opdrachten, bevordert zelfreflectie en bevraagt je behoeften, gevoelens, en keuzes. Jan Stevens, de trainer, presenteert de video's, waarin hij de essentie van autonomie en leiderschap belicht. Het e-book en de video's bieden een holistische benadering, van zelfreflectie tot effectieve communicatie. Deze training, inclusief praktische informatie en de mogelijkheid tot downloaden van het werkboek en e-book, is een must voor wie streeft naar persoonlijke ontwikkeling. Een investering in jezelf die de moeite waard is.

Meer informatie

Authentiek communiceren: dat kun je leren!

ebook communicatie

Je zendt wie je bent. Dat is authentiek communiceren. Dat betekent dat je communiceert zoals je van origine bent. Originaliteit dus en geen kopie of imitatie van anderen. Niet zoals de wereld om je heen verwacht dat het zou moeten. Maar gewoon: zoals jij bent!

Meer informatie

Onze nieuwsbrief

Ben jij leer- en nieuwsgierig? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Met jouw aanmelding ga je akkoord met onze privacyverklaring en het ontvangen van onze nieuwsbrief. Je kunt je natuurlijk op elk moment weer afmelden.

Telefonisch contact? Heb je vragen? Bel ons op 0528 23 60 30 en vraag naar Monique van Nuil.