Loading ...

Direct informatie? 0528 23 60 30

Of mail naar planning@desteven.nl

Team assessment

In welke fase bevindt zich jouw team? Waar zou jouw team nog een doorontwikkeling kunnen maken? En lig je qua beleving op 1 lijn of is er veel verschil onderling? Een team assessment kan jou behulpzaam zijn om inzicht te verkrijgen waar je staat.

Teamassessment

Inzicht in de teamfasen

Een teamassessment geeft je inzicht waar je met jouw team staat op dit moment:

 • Fase 1: Vertrouwen

  Ik stel mij kwetsbaar op, geef fouten toe, stel gemakkelijk hulpvragen, erken mijn tekortkomingen, doe een beroep op de expertise van mijn collega etc)

 • Fase 2: Conflict

  Ik durf mij uit te spreken, neem geen blad voor de mond, ga lastige onderwerpen niet uit de weg, durf ook mijn mening te geven als deze onpopulair is.

 • Fase 3: Commitment

  Wij scharen ons achter de besluitvorming ook al zijn we ’t individueel met elkaar oneens, we komen met een duidelijke mening en een helder plan van aanpak en we houden ons eraan.

 • Fase 4: Verantwoording

  We zijn aanspreekbaar op, we nemen verantwoordelijkheid voor, we spreken elkaar aan op we confronteren elkaar met onproductief gedrag, we spreken iemand die onvoldoende presteert direct aan, we houden elkaar aan gemaakte afspraken

 • Fase 5: Resultaat

  We komen tot hoge prestaties, gezamenlijke prestaties gaan voor individuele successen, we gaan onze doelstellingen halen.

Hoe werkt het?

Je krijgt een vragenlijst van ca. 30 vragen die je geheel anoniem mag beantwoorden. Wij verwerken dit in een rapport met duidelijke conclusies en aanbevelingen.

Een teamassessment is niet voldoende!

Aan een rapport heb je niet genoeg. Maar je hebt wel een vertrekpunt om een traject neer te zetten gericht op teamontwikkeling of organisatieontwikkeling.

Teamontwikkeling en samenwerken

Wil je meer informatie over

Andere leerdoelen

Wil je inzicht in mogelijke andere leerdoelen voor de training teamontwikkeling en samenwerken?

Verwante trainingen

Diverse teamtrajecten gericht op teamontwikkeling

 

Uitgebreide beschrijving teamfasen?

Wil je een uitgebreide beschrijving van de teamfasen?

Uitgebreide beschrijving van de teamfasen

Andere testen bij De Steven

Bekijk de andere testen of assessments bij De Steven.

Testen


Jezelf kwijtraken en jezelf hervinden

Bestel dit e-book (PDF) via de webshop! Titel: Jezelf kwijtraken & jezelf hervinden.

Ebook jezelf kwijtraken

Meer informatie

Online training autonomie en persoonlijk leiderschap!

Online training autonomie

De online training Autonomie en Persoonlijk Leiderschap helpt jou bij jouw persoonlijke groei. De 8 modules bieden diepgaande inzichten en praktische tools. Het werkboek, met 22 opdrachten, bevordert zelfreflectie en bevraagt je behoeften, gevoelens, en keuzes. Jan Stevens, de trainer, presenteert de video's, waarin hij de essentie van autonomie en leiderschap belicht. Het e-book en de video's bieden een holistische benadering, van zelfreflectie tot effectieve communicatie. Deze training, inclusief praktische informatie en de mogelijkheid tot downloaden van het werkboek en e-book, is een must voor wie streeft naar persoonlijke ontwikkeling. Een investering in jezelf die de moeite waard is.

Meer informatie

Authentiek communiceren: dat kun je leren!

ebook communicatie

Je zendt wie je bent. Dat is authentiek communiceren. Dat betekent dat je communiceert zoals je van origine bent. Originaliteit dus en geen kopie of imitatie van anderen. Niet zoals de wereld om je heen verwacht dat het zou moeten. Maar gewoon: zoals jij bent!

Meer informatie

Onze nieuwsbrief

Ben jij leer- en nieuwsgierig? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Met jouw aanmelding ga je akkoord met onze privacyverklaring en het ontvangen van onze nieuwsbrief. Je kunt je natuurlijk op elk moment weer afmelden.

Telefonisch contact? Heb je vragen? Bel ons op 0528 23 60 30 en vraag naar Monique van Nuil.