Loading ...

Direct informatie? 0528 23 60 30

Of mail naar planning@desteven.nl

Remko Gaijkema: trainer / coach

Remko Gaijkema werkt sinds 2001 samen met De Steven. Momenteel is hij vooral actief met thema's als persoonlijke ontwikkeling en leiderschapsontwikkeling en wordt hij gevraagd voor onderdelen van trajecten op het gebied van:  outplacement en teamtrajecten.  Remko heeft ruime ervaring met individuele coaching maar traint ook veel in groepen. Onder de naam De Gaai Training & Coaching participeert Remko binnen De Steven-groep.

Remko Gaijkema: trainer / coach

Aanpak en trainingsmethodiek

Zijn aanpak hierbij omschrijft hij als: “Mijn belangrijkste inbreng als trainer is dat ik de deelnemer probeer te verleiden om tot actie over te gaan. Dat heeft absoluut niets met pushen te maken. Het draait om zaken als het praktisch analyseren van de obstakels en het helpen vergroten van zelfinzicht; herkennen, erkennen en dan gewoon DOEN. Mijn opleidingsmethodiek? Ik bied op gestructureerde wijze allerlei wezenlijke vragen aan. Daarbij maak ik gebruik van zowel mijn kennis en ervaring als mijn intuïtie.”

Contact met Remko?

Wil je een keer van gedachten wisselen met Remko Gaijkema? Dat kan! Neem dan contact op met ons bedrijfsbureau en wij maken een afspraak voor je.

Trainers/coaches De Steven


Jezelf kwijtraken en jezelf hervinden

Bestel dit e-book (PDF) via de webshop! Titel: Jezelf kwijtraken & jezelf hervinden.

Ebook jezelf kwijtraken

Meer informatie

Webinar assertiviteit op 21 december 2023

Ben je klaar om je assertiviteit te versterken, persoonlijke groei te omarmen en de vicieuze cirkel te doorbreken? Mis deze webinar niet!

Webinar assertiviteit

Meer informatie

Aanbieding: schaf e-book en webinar tegelijkertijd aan

Word assertief

Aanbieding

Onze nieuwsbrief

Ben jij leer- en nieuwsgierig? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Met jouw aanmelding ga je akkoord met onze privacyverklaring en het ontvangen van onze nieuwsbrief. Je kunt je natuurlijk op elk moment weer afmelden.

Telefonisch contact? Heb je vragen? Bel ons op 0528 23 60 30 en vraag naar Monique van Nuil.