Loading ...

Direct informatie? 0528 23 60 30

Of mail naar planning@desteven.nl

Webinar en e-book: Word assertief en doorbreek de vicieuze cirkel

Ben jij klaar om de sleutel tot persoonlijke groei te ontgrendelen? Wil je leren hoe je assertief kunt zijn en die vicieuze cirkel kunt doorbreken? Wij bieden jou de kans om dit te bereiken met ons nieuwste E-book en de webinar op 21 december aanstaande. Hier is wat je kunt verwachten:

Webinar highlights:

Ontdek de Essentie van Assertiviteit: Leer wat assertiviteit werkelijk inhoudt en hoe het zich onderscheidt van agressief en sub-assertief gedrag.

  1. Zelfbewustzijn Ontwikkelen: Leer over jouw persoonlijke leerdoelen voor assertiviteit en hoe je deze kunt bereiken. Doe voorafgaand aan het webinar onze gratis assertiviteitstest om inzicht te krijgen in je sterke punten en groeipotentieel.
  2. Doorbreek Sub-Assertief Gedrag: Begrijp de oorzaken van sub-assertiviteit en ontdek manieren om deze te overwinnen.
  3. De Vicieuze Cirkel Doorbreken: Krijg inzichten om de vicieuze cirkel te doorbreken en vol zelfvertrouwen vooruit te gaan.
  4. Effectieve Communicatie: Verbeter je communicatievaardigheden en leer hoe je assertief kunt zijn in verschillende contexten, zoals omgaan met tijd, veranderingen, conflicten en persoonlijke relaties.

Webinar assertiviteit

 

Aanbieding:

Je hebt twee opties:

  1. Je schaft alleen het E-book aan: Bekijk ons E-book "Word Assertief: Doorbreek de Vicieuze Cirkel" en begin je reis naar assertiviteit.
  2. Je schaft alleen het webinar aan. Bekijk hier het webinar! geleid door Jan Stevens (auteur van het boek).
  3. Je schaft zowel het E-book als het Webinar aan: Schaf het E-book aan en maak gebruik van onze aanbieding! Deze combinatie biedt je de meest complete ervaring!

Voorbereiding

Vul het formulier in: Vul voorafgaand aan het webinar ons formulier in, zodat we de inhoud enigszins kunnen afstemmen op jouw situatie.
Praktische Informatie:

  • Duur Webinar: 1 uur
  • Trainer: Jan Stevens
  • Datum: 21 december 2023 om 13.00 uur

Inschrijven voor de webinar kan tot 18 december 2023.

Ben je klaar om je assertiviteit te versterken, persoonlijke groei te omarmen en de vicieuze cirkel te doorbreken? Mis deze kans niet! Bestel het E-book en schrijf je in voor de webinar via de winkelwagen.

Aanbieding: webinar en e-book


Jezelf kwijtraken en jezelf hervinden

Bestel dit e-book (PDF) via de webshop! Titel: Jezelf kwijtraken & jezelf hervinden.

Ebook jezelf kwijtraken

Meer informatie

Webinar assertiviteit op 21 december 2023

Ben je klaar om je assertiviteit te versterken, persoonlijke groei te omarmen en de vicieuze cirkel te doorbreken? Mis deze webinar niet!

Webinar assertiviteit

Meer informatie

Aanbieding: schaf e-book en webinar tegelijkertijd aan

Word assertief

Aanbieding

Onze nieuwsbrief

Ben jij leer- en nieuwsgierig? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Met jouw aanmelding ga je akkoord met onze privacyverklaring en het ontvangen van onze nieuwsbrief. Je kunt je natuurlijk op elk moment weer afmelden.

Telefonisch contact? Heb je vragen? Bel ons op 0528 23 60 30 en vraag naar Monique van Nuil.